The Shouting Man®

The Shouting Man on aidosta turhautumisesta syntynyt performanssihahmo joka rohkaisee ihmisiä huutamaan tunteensa ulos missä ja milloin vain ja tekee sitä myös itse. Huutomies tekee performansseja, aktivismivideoita, koulutuksia, sekä on esiintynyt useissa eri median väylissä vuosien varrella. Huutomiehen voi tilata esimerkiksi yrityksen työhyvinvointi-iltaan pitämään työpajaa, jossa kaikki työhön liittyvät paineet saadaan purettua, sekä tehdään muistoksi katarttinen videon jonka pariin voi aina palata kun työpaineet kasvavat.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook
  • YouTube

Seuraa huutomiestä sosiaalisessa mediassa

Esimerkkejä:

Vuoden 2019 alussa Huutomiehelle annettiin vinkki Suomalaisen kaivoslain tilanteesta ja lakialoitteesta sen muuttamiseksi. Huutomies ryhtyi hommiin ja teki yllä näkyvän videon. Tulokset siitä näkyvät vasemmalla olevasta kansalaisaloitteen kaaviosta. Lakialoite meni eduskunnan käsittelyyn.

2016 huhtikuussa Huutomies päätyi aamutelevision haastatteluun viisiosaisen televisiosarjansa johdosta, jossa hän valmensi ihmisiä huutamaan ahdistuksensa ulos suomalaisille sopivaan tapaan. Ohjelma julkaistu Yle-Areenassa:

https://areena.yle.fi/1-3618905

Esimerkki työpaikoille järjestettävästä huutotyöpajasta. Tämä on lopputuote joka Helsingin sanomien toimittajien kesken laadittiin, koskien juuri heille ominaisia työpaineita.

Tämä on huutomiehen ensimmäinen myyty teos! Se julkaistiin vuonna 2015, juuri silloin luodussa Ice.Hole - The live art journalissa, performanssiin keskittyvässä internet aikakauslehdessä:

https://icehole.fi/

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram