The Shouting Man®

Ilkka Hautala-28.jpg

The Shouting Man on aidosta turhautumisesta syntynyt performanssihahmo joka rohkaisee ihmisiä huutamaan terveellä tavalla tunteensa ulos missä ja milloin vain.

Huutomies tekee performansseja, aktivismivideoita, koulutuksia, sekä on esiintynyt useissa eri median väylissä vuosien varrella.

Huutomieheltä voi tilata esimerkiksi livestream esityksen tai vaikka työpajan yritysten työhyvinvointi-iltaan, jossa työhön liittyvät paineet saadaan purettua huutamalla. Muistoksi jää myös katarttinen video jonka pariin voi aina palata kun työpaineet kasvavat liian suureksi.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook
  • YouTube

Seuraa huutomiestä sosiaalisessa mediassa

Esimerkkejä:

Huutolive

Huutoperformanssi etäyhteyksiä hyödyntäen. Ensimmäinen teos ostettiin Verohallinnon toimesta InHouse festivaaleille. Esityksen idea on huutaa kaikki katsojien kommentit ääneen julkisella paikalla. Näin kuka tahansa voi saada äänensä kuuluviin.

Aktivismivideo: Avohakkuut historiaan

http://avohakkuuthistoriaan.fi/

Greenpeacen kanssa yhteistyössä toteutettu aktivismiprojekti avohakkuiden vähentämiseksi. Video levisi laajalti facebookissa ja auttoi kampanjaa menestymään.

Kaivoslaki.jpg

Vuoden 2019 alussa Huutomiehelle annettiin vinkki Suomalaisen kaivoslain huonosta tilanteesta ja lakialoitteesta sen muuttamiseksi. Huutomies ryhtyi hommiin ja teki yllä näkyvän videon. Tulokset siitä näkyvät vasemmalla olevasta kansalaisaloitteen kaaviosta. Lakialoite meni eduskunnan käsittelyyn.

Televisio-ohjelma

2016 huhtikuussa Huutomies päätyi aamutelevision haastatteluun viisiosaisen televisiosarjansa johdosta, jossa hän valmensi ihmisiä huutamaan ahdistuksensa ulos suomalaisille sopivaan tapaan. Ohjelma julkaistu Yle-Areenassa:

https://areena.yle.fi/1-3618905

Työhyvinvointipäivät

 

Esimerkki työpaikoille järjestettävästä huutotyöpajasta. Tämä on lopputuote joka Helsingin sanomien toimittajien kesken laadittiin, koskien juuri heille ominaisia työpaineita.

Performanssit

 

Tämä on huutomiehen ensimmäinen myyty teos! Se julkaistiin vuonna 2015, juuri silloin luodussa Ice.Hole - The live art journalissa joka onperformanssiin keskittyvä internet aikakauslehti:

https://icehole.fi/