top of page

Repe & Kemia

"Oivaltava, osallistava ja ennen kaikkea viihdyttävä livekeikka ja stream konsepti"

Vapaatyylisessiot räppää yleisölle kuin yleisölle, aiheesta kuin aiheesta improvisoituja rap kappaleita. Konsepti elävöittää haastavatkin ideat ja herättää tapahtumat henkiin improvisoidun livestreamin, tai -keikan keinoin.

Repekemia_tekstillä.jpg

Hip-hoppia teatterin keinoin

Vapaatyylisessiot sai alkunsa rakkaudesta improvisaatioon ja hauskanpitoon sekä tahdosta välittää niiden herättämä flowtila yleisölle.

Esitykset toteutetaan paikan päällä tai etäyhteyksiä käyttäen, kuten Zoom tai Teams, joiden kautta yleisö saa ehdottaa päivän polttavimmat aiheet taiteellisen tulkinnan kohteeksi.

Esitys käyttää hiphopin estetiikkaa, mutta se ei nojaa rap kulttuurin totunnaisuuksiin. Avainsanoja ovat osallistavuus, improvisaatio ja viihde.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

Esiintyjistä:

Ilkka Hautala on Freelance näyttelijä, sekä improvisaatioteatterin opettaja Rudolf Steiner lukiossa. Kokemusta esiintymisestä löytyy niin filmi puolelta, performanssi taiteesta sekä stand-up komiikasta. 

 

Vili Korkkula on Werbeck laulun opettaja/laulaja sekä pitkän linjan Showpainija että käsikirjoittaja FCF Wrestling:n parissa.

photo_2023-07-24 08.51.25.jpeg

Yhteistyöt

Projekti sai alkunsa Humakin Digimagia hankkeen parissa joka luotsaa digitaalisia palveluita kaupalliseen suuntaan. Olemme siitä lähtien tehneet vakituisia livestreameja MoonTV:n alustoja käyttäen sekä omalla youtube kanavalla.

Livekeikat

2021

-Karkkila Pikkupässi

-Helsinki, käpygrilli 

2022

-Turku, Radanvarsi festivaali

-Helsinki, Soutustadion (Helsingin kaupungin apuraha)

2023

-Turku, katuesiintyminen (Turun kaupungin Kärkihanke, kulttuurituki)

digimagia-pp-1.jpeg
th.jpeg
kulttuurilupaus_1600x757.png
MoonTV_logo.png
helsinki_logo.png
bottom of page